Recensies

Paper Palace – Erin Watt

LET OP: SPOILERS IN DIT BERICHT!
De Royals zullen je ruïneren …
Van dodelijke vijanden tot onverwachte bondgenoten. Twee tieners proberen alles te beschermen wat voor hun belangrijk is. Ella Harper heeft al veel uitdaging gehad in haar leven. Ze is taai, veerkrachtig en bereid om te doen wat er nodig is om de mensen waar  ze van houdt te verdedigen, maar de uitdaging van een ,,lang verloren vader” en een vriendje waar een voet al in de gevangenis staat, kan ook voor haar te veel zijn.
Reed Royal heeft een groot temperament en ook snelle vuisten. Maar zijn neiging om elk obstakel met geweld op te lossen, heeft hem uiteindelijk alleen maar problemen opgeleverd. Als hij zichzelf wil redden en het meisje waar hij va houdt, moet hij boven zijn verleden en verwekte reputatie stijgen.
Niemand is van mening dat Ella de Royals kan overleven. Iedereen is er zeker van dat Reed Ella zal vernietigen.
Ella en Reed moeten een manier vinden om de wet te verslaan, hun families te redden en alle geheimen oplossen in hun Twisted Palace.
Paper-Palace.-Die-Verführung
4 Bibi Hearts
Cover:
9200000071614345
Zoals je kan zien past dit boekencover ook weer perfect bij de rest van de serie. De opmaak is gewoon het zelfde alleen zie je nu een hek op de foto die zilver (met glitters) is. Ik vind het een schitterende cover. Alleen ook hier erg jammer dat de Duitse uitgevers niet de originele titel hebben genomen die Twisted Palace heet. Toch is de serie nu helemaal gelijk wat de naam betreft. Het is gewoon de ,,Paper”serie. Ik ben erg benieuwd hoe de serie komt te heten en in Nederlands. Ik denk persoonlijk dat ze ,,Royals: serie gaat heten maar zeker ben ik natuurlijk niet.
998e97cc07bb0d1e66ec0c8567197021
Verhaal:
Het verhaal begint weer precies daar waar Paper Prince is geëindigd. Met een mega verrassing en een gebeurtenis waar je U tegen zegt. Ik kon echt niet geloven dat dit allemaal zal gebeuren. De klopjacht op Reed begint en hem word snel duidelijk dat zijn situatie best hopeloos is. Alle bewijzen spreken ervoor dat hij Brooke heeft vermoord.
Ella vecht met haar Steve want deze wil de strenge vaderrol meteen spelen. Ze mag niet meer gaan werken, mag geen relatie met Reed hebben (en hem niet zien) en moet dan ook nog samen wonen met Steve en Dinah. Het is allemaal een hell.
De spanningen lopen steeds hoger op want Reed wil de schuld op zich nemen voor de moord aan Brooke en voor 5 jaar de bak in gaan want ja alles spreekt voor heem. Als het bijna zo veer is en Ella en Reed afscheid van elkaar moeten nemen, komt Ella door een klein ongeluk snel aan de waarheid en moet proberen te overleven tijdens de confrontatie met de moordenaar. . Juist een iemand gaat haar redden , waarvan ze het  nooit had verwacht.
Man wat een fantastische serie was dat. Ik wou het laatste deel niet echt gaan lezen want dat betekend dus dat het dan ook echt afgelopen is. Ik moet eerlijk toegeven dat deel 3 best heftig was want zo luchtig en grappig Paper Princess (deel 1) begon zo ernstig en schokkend word het in dit laatste deel van de Paper serie. Het gaat nu allang niet meer om Ella en Reed en hoe die 2 gaan overleven in deze gestoorde familie. De zaken worden behoorlijk serieus want ja een moord is natuurlijk niet niks.
Ik had in het begin al een vermoede wie de moordenaar was en ik had helemaal gelijk ook. Want het was voor mij wel snel duidelijk dat er in het gedrag van diegene echt iets niet klopte. Ik ben erg benieuwd hoe jullie dit laatste deel gaan vinden en op jullie net zoals ik ook meteen door hebben wie Brooke heeft gedood.
Nog goed nieuws voor de mensen die net zo hebben genoten: er komen nog 2 boeken maar dan geschreven over Easton Royal ❤ man wat ben ik hier blij mee want Easton is naast Reed en Ella een van mijn lieveling personage.
Liefs Bibi
INSTAGRAM-04
Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s