Recensies

Paper Princess – Erin Watt

De 17-jarige Ella is een echte overlever: met dubieuze baantjes -stripteasedanseres – knoopt ze sinds haar moeders overlijden de eindjes aan elkaar. Ella is vastbesloten haar leven op orde te krijgen.
Dan verschijnt Callum, de puissant rijke vader van 5 onweerstaanbare zoons. Ook Callum is vastbesloten: hij wil Ella uit haar armoede verlossen.
Ella besluit op Callums landgoed in te trekken, waar haar een gemengde ontvangst wacht: haat en liefde wisselen elkaar af. Krijgt Ella haar leven ooit op orde?

paperprincess

4 Bibi Hearts
Cover:
28678119
Gelukkig is het boekencover van deze serie overal het zelfde gebleven. Je ziet op het cover een gouden kroon en de titel van het boek.
Zlef persoonlijk dacht ik dat het weer een soort van the selection zal worden, wat het wel zo een beetje is maar dan in een andere richting.
Ik was meteen verliefd op de kaft en dus ook benieuwd naar het verhaal ervan.
998e97cc07bb0d1e66ec0c8567197021.jpg
Verhaal:
Ella is 17 en helemaal alleen. Haar moeder is overleden aan darmkanker en haar vader kent ze niet eens. Overdag gaat zij naar school en snachs is zij striptease danceress om geld voor de huur, eten en haar studie te hebben.
Op een dag zit Callum Royle bij de directie van haar school en beweerd dat hij het ouderlijke gezag over haar heeft. Een wild vreemde man. Ella slaat op de vlucht en wil nog 1 avond geld verdienen dat ze ergens anders weer kan gaan wonen.
Callum vind haar in de nachtclub en neemt haar mee. Hij gaat een deal met haar sluiten. Elke maand dat Ella bij hem woont en naar school gaat om haar diploma te halen krijgt zij van hem 10.000 Dollar.
Ze begrijp er helemaal niks van tot ze te weten krijgt dat Callum de beste vriend en zakenpartner van haar vader Steve was.
Ella schrikt nogal als ze het huis ziet waar zij in toekomst in wonen moet. Het lijkt wel een palast. Niet alleen met de rijkdom krijgt ze het zwaar maar ook met de 5 zoon’s van Callum: Gideon, Reed, Easton , Sebastian & Sawyer, die niet alleen gemeen maar ook super aantrekkelijk zijn. Reed is de aanvoerder van de gebroeders en probeert Ella het leven zuur te maken. Hij vertrouwd haar niet. Ella mag hem ook niet maar elke keer als ze hem ziet komen er toch kriebels in haar buik. In de loop van de tijd krijgen die 2 toch een band met elkaar en snel word duidelijk dat ook Reed gevoelens voor Ella heeft. Die 2 beginnen een verhouding maar aan het einde blijkt het toch niet dat te zijn wat Ella heeft verwacht.
God wat heb ik hierna uitgekeken. Deze serie staat al heel heel lang op mijn wishlist en toen ik zag dat die ook binnenkort in het Nederlands uitkomt moest ik hem gewoon lezen. Wel heb ik hier voor de Duitse editie gekozen want daar zijn alle 3 delen al vertaald en kan ik in een ruk doorlezen als ik het wil.En dat wil ik want OMG wat een kut einde is dat zeg. Mijn hart ligt nu in 1000 stukken. Het herinnerd mij ook erg aan de DIMILY serie , dus die mensen die dit al leuk vonden zullen de Paper serie echt GEWELDIG vinden. Want de opbouw is eigenlijk bijna gelijk.
Ik ben savonds begonnen en kon gewoon niet stoppen, tot half 2 snachs heb ik gelezen en was nog steeds niet moe. Het verhaal pakt je vanaf het begin. Je krijgt meteen een band met Ella en bent benieuwd wat er nou uiteindelijk allemaal gaat gebeuren. Gaat ze er vandoor? Word ze wel verliefd op een van de Royal broers? Ik moest het gewoon weten. Nu heb ik er geen enkel spijt van dat ik boek 2 meteen heb gekocht want ik kan meteen doorlezen.  jeetje …. dit verhaal is echt niet best. Zoals ik al zei is mijn hart gebroken en ik weet niet of het wel ooit nog goed zal komen.Het einde was totaal onverwacht en slopend voor mijn gevoelens. Ik kan die stakker van Reed wel wat aan doen. Hoe kun je zo zijn??? Grrrrrr.. serieus… ik snap er helemaal niks van. Had Ella toch maar Easton genomen, hij is dan wel beetje gok verslaaft maar dat kan je wel nog hebben. Ik denk dat ik ook was weg gegaan als ik in Ellas schoenen had gestaan.God wat moet dat kut voelen. Maar goed ik ga meteen door na boek 2 want ik wil nu toch echt weten hoe die einkel van een Reed het ooit weer goed wil maken.
Heb jij het boek al gelezen of in de preorder staan? Laat dan weten wat je hiervan vond.
Liefs Bibi
INSTAGRAM-04
Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s